EATING STARS IN TOKYO: YOROZUYA OKAGESAN

Dinner at "Yorozuya Okagesan" introduced by novelist Ms. Maha Harada. The aesthetics of the owner & chef Mr. Kanzaki is presented on every dish and that's the reason why this tiny basement Japanese izakaya draws international attention. On top of that, Kanzaki-san is a big fan of Harada-san's novel "Tsubasa wo kudai~Freedom in the sky" which I participate in as an aviation adviser. Luckily, this great place is also in my neighborhood. 2012 Michelin 1 star.
作家の原田マハさんが紹介してくれた「萬屋おかげさん」で夕飯。すべての料理に盛り込まれたオーナーシェフ神崎氏のこだわりが、この地下にある小さな居酒屋を国際的な注目が集まる場所にしている。そのうえ神崎氏は、僕が航空アドバイザーとして参加させてもらった原田さんの小説「翼をください~Freedom in the sky」の大ファン。幸運にも、この名店も我が家の近所にある。2012年ミシュラン1スター。

Comments