SOUL FOOD OF ISHINOMAKI




Trying out Taiseien's "Age-cheese" which is commonly known as soul food of Ishinomaki for the first time with Aikata, formerly known as Kotoba Juku, Team. Basically it's a taiyaki snack (a cake cooked in a fish-shaped pan), but it is fried, not baked, like a donut. And it is filled with melted cheese, not with usual red bean paste. Unique and yummy. Once you eat this, you are an Ishinomakian. From top: Hinako, Mitchey, and Yoshi.
アイカタ(以前の名前はコトバ塾)チームのみんなと、石巻のソウルフードとして知られる大成苑の「あげチーズ」を初めて食べてみる。基本はたい焼きなのだが、焼いてあるのではなくドーナツのように揚げてあり、中には餡の代わりに溶かしチーズが入っている。ユニークでうまい。これを食べたら、今日からあなたも石巻人。上から:ヒナコ。ミッチー。ヨシ。

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